PENGHANTARAN FREE UNTUK SEMUA PRODUK

MENGENAI KAMI

Sejak 2015 KITA Beauties telah menjadi No # 1 di platform online store Malaysia. KITA Beauties menggunakan ramuan yang direka khas untuk wanita muda bertumpu untuk mengekalkan keanggunan dan kecantikan mereka. Kami memperkenalkan campuran minuman botani yang rasanya seperti 100% buah semulajadi, minuman lazat yang dibuat dengan jus buah-buahan yang sebenar, semua terbukti secara klinikal untuk menyokong proses awet muda tinggal dan anggun.

CANTIKAN KULIT ANDA DENGAN SELAMAT

Di KITA BEAUTIES, kami berusaha untuk mencapai keberkesanan produk dan keselamatan produk yang maksimum. Produk kami dihasilkan di Malaysia dalam kemudahan yang menggunakan garis panduan yang diluluskan Halal & GMP untuk memastikan produk yang berkualiti dan selamat untuk ketenangan hati anda.

Kami hanya menggunakan bahan-bahan terbaik dari Korea dan seluruh dunia untuk memastikan produk yang paling berkesan, kelihatan hebat, bau hebat dan juga hebat!

Paling penting, semua orang berkata “Ia dapat manfaat dan berkesan!”.

FAKTA TENTANG KITA BEAUTIES

  • Kita Beauties mempunyai vitamin c yang tinggi dalam semua produk kami untuk kulit yang lebih sihat dan membantu dalam menguatkan sistem imun anda
  • Kita Beauties diperbuat dengan vitamin yang berasal dari buah-buahan untuk mencipta minuman yang lazat untuk suplemen kecantikan harian anda.
  • Ujian makmal secara bebas dengan penarafan yang tinggi dalam kualiti keselamatan dan vitamin
  • Kebanyakan pelanggan kami mendapati kualiti kulit dan kuku mereka bertambah baik dari semasa ke semasa sambil mengambil KITA BEAUTIES

AS SEEN ON

Program beli dan jimat dengan KITA Beauties

HANYA DI KITA BEAUTIES

Super Health Brand Award

 

Rasa seperti 100% buah semulajadi

Secara klinikal terbukti dapat memaksimumkan hasil

Halal & GMP diluluskan, selamat digunakan

"Jom Kita Cantik Cantik!"

Mengenai Kami

KITA Beauties pertama di dunia menggunakan ramuan khas dari Korea  yang direka khas untuk wanita muda untuk mengekalkan keawetan dan kecantikan mereka.

Hubungi Kami

+60 3-9547 9321

lngpremiermarketing@yahoo.com